• Gratis kleurstalen
  • Gratis bezorging boven 250,-
  • Duurzaam geproduceerd

Dupligordijnen. Om van te houden.

Ben je op zoek naar dupligordijnen neem dan zeker een kijkje in onze webshop. Wij zijn gespecialiseerd in raamdecoratie. Wij hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij verkopen hoogwaardige Hollandse producten en voorzien je indien gewenst van een goed advies. Op Zaaam kun je rekenen!

Standaard raam
vanaf 26,00
Breedte
20 - 280cm
Perfecte keuze voor
  • Ruime kleurkeuze
  • Controle lichtinval en privacy
Stel samen Kies
Draaikiepraam
vanaf 79,00
Breedte
21 - 130cm
Perfecte keuze voor
  • Koordloos
  • Makkelijke installatie
Stel samen Kies
Gewoon uit Noord-HollandAlles van eigen bodem
Snel geleverdBereikbaar en toegankelijk
Bewust kiezenMooi van binnen!
100% op maat Jij bepaalt de maten

Dupligordijnen op maat bestellen

Met de torenhoge energieprijzen van vandaag de dag is het niet verwonderlijk dat steeds meer mensen op zoek gaan naar raamdecoratie die niet alleen voldoende privacy biedt, maar die ook nog een helpt besparen op je energierekening. Dupligordijnen zijn daar uiterst geschikt voor. Door de vele bedieningsvormen zijn de dupligordijnen toepasbaar op zo goed als ieder raam. Bij Zaaam heb je de keuze uit semi-transparante of verduisterende dupligordijnen. Om ervoor te zorgen dat de dupligordijnen perfect aansluiten op je raam kun je deze heel gemakkelijk op maat bestellen bij ons. We hebben bijvoorbeeld een dupligordijn top-down bottom-up koordbedienend en dupligordijn top-down bottom-up greepbedienend.

De voordelen van dupligordijnen voor jou

Dupligordijnen zijn zeer vergelijkbaar met plissé gordijnen. Het verschil tussen een dupligordijn en een plissé gordijn is dat een dupligordijn een dubbel geplooide stof heeft en een plissé gordijn niet. Deze dubbel geplooide stof zorgt ervoor dat de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn, waardoor de ze een luxe en strakke uitstraling hebben. Met dupligordijnen haal je niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van flink wat voordelen. Bovendien maken ze het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer. Deze voordelen zijn niet bij alle raamdecoratie soorten te vinden en dat maakt ze juist zo bijzonder.

Een nieuwe sfeerbron in huis

Het is niet verwonderlijk dat deze vorm van raamdecoratie gezien wordt als een nieuwe sfeerbron in huis. Dupligordijnen zorgen namelijk voor een prachtige filtering van het licht maar geven tegelijkertijd eventuele pottenkijkers geen kans. Door de strakke vormgeving en functionele voordelen passen dupligordijnen in zo goed als iedere woonruimte. Zo zijn deze gordijnen zelfs geschikt om in de badkamer op te hangen, mits er voldoende ventilatie mogelijk is.

Voordelen van onze dupligordijnen

Onderstaand een aantal van de voordelen van onze dupligordijnen:

* Al onze dupligordijnen zijn gemaakt van zo veel als mogelijk duurzame materialen
* Volledig op maat gemaakt, stevig en betrouwbaar
* Onderhoudsarm en hygiënisch
* In ontzettend veel verschillende kleuren te verkrijgen
* Makkelijk toe te passen in verschillende interieurstijlen

Gratis kleurstalen

Wil jij thuis controleren of het materiaal en de kleur van de dupligordijnen overeenkomt met je verwachtingen? Met onze gratis kleurstalen krijg je direct een beter beeld van het product. Vraag de kleurstalen direct aan door te klikken op deze link.

Profiteer van onze service

Door te kiezen voor dupligordijnen van Zaaam ben je niet alleen verzekerd van een uitstekend product maar ook van de allerbeste service. wij hebben klanttevredenheid namelijk zeer hoog in het vaandel staan. We leggen de lat hoog en overtreffen onszelf om de klant een geweldige ervaring te bezorgen. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent met je nieuwe raamdecoratie. Mocht je, als de dupligordijnen eenmaal hangen, toch besluiten dat dit niet helemaal is waar je op zoek naar bent dan gaan we samen op zoek naar een oplossing.

 

Blijf je op de hoogte?
Ontvang 10,- korting.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren.

Nieuwsbrief aanvragen

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Gratis Kleurstalen
0
Jouw gratis kleurstalen aanvragen

Je hebt nog geen stalen in je aanvraag zitten.

Jouw aanvraag afronden

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Binnen 2 dagen in huis
  • Verzekerd van de juiste kleurkeuze
  • Écht gratis
Door het aanvragen van de kleurstalen ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden