• Gratis kleurstalen
  • Gratis bezorging boven 250,-
  • Duurzaam geproduceerd
Alle artikelen

Raamdecoratie voor het voorjaar

Raamdecoratie voor het voorjaar

Het voorjaar staat voor de deur. We kijken weer met plezier naar buiten. Het blijft langer licht en de tuin krijgt meer kleur. Men krijgt in deze periode spontaan zin om het huis op te frissen. Daarom is het ook goed om kritisch naar jouw interieur te kijken. Is jouw raamdecoratie nog wel naar wens? In deze blog bespreken we diverse types raamdecoratie die uiterst geschikt zijn voor het voorjaar.

Frisse, lichte kleuren met een luchtige uitstraling

Als je denkt aan interieurtrends van 2023 en aan het voorjaar dan kom je uit bij frisse kleuren. Je denkt aan een mooie lentedag met zachte frisse wind door de ramen van je huis waait. Je ervaart het gevoel van de warme zon en de bloei van een nieuw begin. Bij een natuurlijk interieur hebben rustige looks en eenvoudige prints de voorkeur. Zachte kleuren als roomwit zachtgeel en lichtbruin bepalen de sfeer. Bij een meer karakteristiek interieur zie je dat natuurlijke tinten kunnen worden afgewisseld met een stoere materialen zoals bijvoorbeeld een bamboehouten jaloezie.

Men heeft behoefte aan de frisse buitenlucht en dan zijn lichte, frisse kleuren zeer welkom. Het licht komt weer binnen en daarvoor mag de juiste raamdecoratie zeker niet ontbreken. Door bijvoorbeeld te kiezen voor rolgordijnen, kun je heel gemakkelijk het gordijn combineren met de stijl van jouw woning. Door het rolgordijn op te rollen of uit te rollen creëer je tevens precies de gewenst hoeveelheid licht in huis. Perfect voor de onvoorspelbaarheid in de lente.

Transparant en duurzaam

In het voorjaar denk je snel aan de lichtere tinten. Toch zien we ook vaak wat hardere trendkleuren voorbijkomen zoals paars en oker. Dit zijn kleuren die het in een licht interieur ook heel erg goed doen. Wanneer je ervoor kiest om jouw raamdecoratie in lichte pastelkleuren te laten maken, trekt dit ook direct de aandacht. Visite bekijkt eerder de ramen en daarmee gaat ook de blik op de lente buiten. Wil je een écht luchtige sfeer in huis creëren? Kies dan voor transparante rolgordijnen. Deze rolgordijnen geven de woonruimte een verkoelende sfeer, en dat is wel zo prettig als het snel warmt wordt in het voorjaar.

Privacy in huis

De mogelijkheden met de verschillende stoffen, kleuren, prints en raamdecoratiesoorten zijn haast eindeloos. Je kunt verschillende combinaties aangaan en heerlijk spelen met de invalvan het licht. Als je ‘s avonds laat op de bank neerploft, is het ook fijn om even wat meerprivacy te hebben. Zelfs op een warme voorjaaravond wil je natuurlijk de mogelijkheid hebben om jouw woning af te sluiten van ongewenste kijkers. Gelukkig is dat ook mogelijk met de raamdecoratie van Zaaam.

De perfecte oplossing voor jou

Wil jij jouw raamdecoratie graag matchen met het seizoen zonder daarbij teveel te betalen? Dan ben je bij Zaaam aan het juiste adres. Bestel gemakkelijk online op onze website. Wij zorgen dat alles zeer nauwkeurig en duurzaam op maat wordt gemaakt.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je hulp nodig bij het selecteren van een geschikt product? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij hebben diverse specialisten in huis die je graag voorzien van deskundig en eerlijk advies.

Dit artikel delen via
Terug naar blogoverzicht
Verder lezen
Welke muurverf kleuren passen bij welke raamdecoratie?
Welke kleurencombinaties voor raambekleding zorgen voor een landelijke uitstraling?
Gewoon uit Noord-HollandAlles van eigen bodem
Snel geleverdBereikbaar en toegankelijk
Bewust kiezenMooi van binnen!
100% op maat Jij bepaalt de maten
Gratis Kleurstalen
0
Jouw gratis kleurstalen aanvragen

Je hebt nog geen stalen in je aanvraag zitten.

Jouw aanvraag afronden

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Binnen 2 dagen in huis
  • Verzekerd van de juiste kleurkeuze
  • Écht gratis
Door het aanvragen van de kleurstalen ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden